moamariaolsson

2013-08-11
18:08:24

slutar.
Hejhej, nu har jag äntligen betämmt mig, jag byter till devote istället. Här tycker jag bara att det är krångligt med alla stilmallar och kodmallar. När det inte blir som jag vill osv. så nu hitar ni mig HÄR istället.
 
http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ 
http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ http://moamariaolsson.devote.se/ 
 
 
 
// Moa Olsson♥

2013-08-10
22:44:49

Dåligt av mig.

Vad kan jag säga...? Bloggandet blev inte riktigt som tänkt men det är ju sommarlov.

Igår spelades det match i Skövde, vinst med 4-1 och en helt okej insats av mig som målvakt.

Idag har dagen spenderats i Färgelanda där jag kollat på lillebror som spelat fotboll. Nu är tjejerna här och vi har myskväll med komedi film.

Såklart så har jag shoppat en del men bilder på det kommer i ett senare inlägg. Nästa helg åker jag och lillebror tåg till Stockholm och hälsar på moster. Sjukt kul!,måste bara besöka Hollister och andra roligare affärer men det tar vi då.

Ska jag berätta en till rolig sak?, vi har köpt en sommarstuga!!, wihoo!
Längtar jättemycket att få börja fixa lite i den och så där, speciellt när det är ca 10 meter till vattnet och att åka båt.

Okej, det blev ett lite längre inlägg än väntat men jag hoppas att det duger.
Här kommer lite blandade bilder från senast.